top of page

Ik vind het een voorrecht om in deze vorm

mensen te kunnen en mogen begeleiden!

​​In den beginne .........

Je verleden tja wat weet ik daar nog van? Opgegroeid in een

gezin met een sociale moeder, een hardwerkende vader, een

oudere zus en jongere broer, ontbrak er in materiële zin eigenlijk weinig.  Op school ging het goed, had vriendjes en kon met sporten ook heel goed mee. 

Ik kreeg vooral mee "hoe hoort het" en "wat denken anderen van je". 

Het wordt er niet beter op.....

Ik wilde graag met mensen werken en er moest natuurlijk wel werk in te vinden zijn.  Ik koos voor een opleiding en baan in de ICT.

In de daarop volgende 25 jaar inderdaad heel veel  collega's en klanten geholpen in zowel ondersteunende maar vooral commerciële functies.  Ik merkte dat ik prima kon inschatten wat anderen van mij verwachtten maar dat het  lastig was om goed voor mijzelf op te komen of om aan te geven wat ik precies wilde (of juist niet).... Ja als het te laat was..

Inzicht........

Ik had wel een globaal idee van reïncarnatie en ik kon mij best voorstellen dat gebeurtenissen in het verleden invloed kunnen hebben op je gedrag, maar verder had ik eerlijk gezegd geen beeld hoe deze therapievorm überhaupt zou kunnen helpen om een probleem op te lossen of  je lekkerder in je vel te laten zitten.

Tijdens de opleiding bewust en verbaast over hoeveel impact relatief eenvoudige gebeurtenissen invloed kunnen hebben op je gedrag

Wat het mij heeft opgeleverd.....

Eindelijk kreeg ik inzicht in de doorwerking van bijvoorbeeld ervaringen in dit (en  vorige levens), het effect van wat anderen je vertellen wat je moet of juist niet moet doen, wat je als baby allemaal mee krijgt of wat is het effect van volledige narcose om maar een paar zaken te noemen. Al deze zaken hebben invloed op je gedachten, emoties en je lichaam en beïnvloeden uiteindelijk je gedrag en dus hoe je je voelt.

Het heeft mij rust gegeven, inzicht in mijzelf,  heeft mij milder gemaakt naar mijn omgeving en meer begrip voor andere mensen opgeleverd waardoor mijn leven plezieriger en inspirerender is geworden.

De meeste cliënten zijn verrast door het ervaren van de combinatie gedachten, emoties en lichaam en bovenal door effect van de consulten.  Ook diegene die sceptisch waren over de therapie, of niet in reïncarnatie geloofden, hadden niet durven hopen op de door hen zelf bereikte resultaten.

Wat heeft bovenstaande met jou te maken.....

Je leven krijgt weer een impuls waardoor je weer contact krijgt met jezelf en/of je omgeving en regelmatig gevoelens van plezier, geluk, vrijheid en verbondenheid gaat ervaren.

Schroom niet om eventuele vragen te stellen, ik beantwoord ze met plezier!!!

 

Contact gegevens

Michel van Reisen

Zuiderkade 17

5683 EB  EB Blokzijl

Telefoon / WhatsApp: 06 -37 60 25 89

Email : mvanreisen@gmail.com

Skype : michel.van.reisen

Twitter: MichelvanReisen

Success! Message received.

bottom of page