Roos - Breda

Door een intensief traject van 8 sessies regressie- en reïncarnatietherapie voel ik me als herboren. Ik raad dit iedereen aan die aan zichzelf wil werken.

Toen ik hieraan begon was ik een angstig meisje die iedereen liep te pleasesen. Dit bracht me alleen maar teleurstelling op telleurstelling. Ik deed het nooit goed genoeg. Michel nam mij mee naar mijn kindertijd/ vorige levens en liet mij de emoties van falen en "ik ben niet goed genoeg" herbeleven. Vervolgens kon ik hier vanaf een afstand naar kijken en het loslaten, een plekje geven. De pijn werd (steeds) minder.

Nu voel ik mij een sterke vrouw en veel minder angstig. Ik heb van Michel (de techniek) geleerd om anders naar mijzelf te kijken en hij heeft mij het gevoel (terug) gegeven: "ik ben het waard". Dit brengt me veel meer.

 

Op de eerste plaats ben ik van mijzelf gaan houden en het maakt mij niet meer zoveel uit wat een ander van me vindt. En waarschijnlijk daardoor behandelen zij mij nu ook beter. Met respect, ik voel me gezien en ben trots op mezelf.